Visum Turkije

Visum Turkije

visum turkije O m naar Turkije te gaan en je hebt alleen een Nederlandse paspoort, dan heb je een visum nodig. Info over het benodigde Visum voor Turkije: Op het vliegveld in Turkije was u verplicht per persoon (ook kinderen) een visum aan te kopen maar dit kan nu niet meer, een visum kunt u online ook kopen bij de Turkse overheid maar dan dient u te betalen met een creditcard,

Ideal visum bestelling?

Via een bepaalde site kunt u een visum voor Turkije aankopen met iDeal en gemakkelijk aanvragen voor uw reis, het is een veilige en betrouwbaar betaalmiddel dan door Nederlanders het meeste gebruikt wordt, de prijs voor een visum is 25 euro per persoon inclusief alle kosten. U dient al uw gegevens nauwkeurig in te vullen en de betaling af te ronden per iDeal, hierna ontvangt u per email een bevestiging en de bestelde visum(s) worden altijd binnen 24 uur per email verstuurd en vaak eerder. zelfs in het weekend kunt u uw bestelling van uw visum’s binnen 24 uur in uw email-box verwachten.

Wie moeten visums bestellen?

Deze visum dienst voor visums voor Turkije is geschikt voor Nederlanders en Belgen met een geldig identiteitsbewijs, bijvoorbeeld een Europese identiteitskaart of een geldig paspoort. Het maakt niet uit met welke reisorganisatie u boekt naar Turkije, of u nu met Neckermann, Corendon, Sunweb of Tui een reis naar Turkije boekt, U dient altijd online een Turks visum aan te vragen voordat u op reis gaat.

Terug naar boven